haticekizce haticekizce
| Konu: Aşk Şiirleri C.tesi Mart 22, 2008 10:14 am | |
| Aşk a DAİR "İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki.
Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.
SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM....
* * * * *
sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
* * * * *
sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM
* * * * *
sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
* * * * *
...AşK... !! ...KUTSAL DUYGU...
Günah olmayacak kadar mahsum Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir
Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN | |
|